Güler ve Köşker, Kocatepe Ortaokulu’nda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve  Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İstasyon Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin’in de hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam..

Güler ve Köşker, Kocatepe Ortaokulu’nda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve  Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İstasyon Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin’in de hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Başkan Köşker konuşmasında, “Bu sıraların bu günlerin kıymetini bilerek çok çalışmalıyız. Çok çalışarak vatana, millete hayırlı birer evlat olalım. Bu yaşlar çok önemli yaşlar, ne demişler “Ağaç Yaş İken Eğilir”. Bu sebeple sizlerin bu yaşlarda kendinizi her anlamda çok iyi geliştirmeniz çok önemli” dedi.

İYİ İNSAN OLUN

Kaymakam Güler yaptığı konuşmasında, okul ziyaretlerinde öğrencilere  eğitimin ülkemiz için öneminden bahsederken aynı zamanda iyi ve verimli  birey olmanın ve verimli, başarılı işler yaparak ülkemizi Dünya üzerinde temsil ederek en zirve yerlere ulaştırmanın önemine vurgu yaptı. “Sizler bizlerin geleceğisiniz. Sizler şimdi aldığınız eğitim ve terbiye ile geleceğin Türkiye’sin inşa edeceksiniz. Bizler görevlerimizi yeni nesillere teslim edeceğiz. Sizler bizlerden daha iyi olmalısınız ki ülkenin geleceği daha iyi olsun. Bu sebeple iyi olmak yani iyi insan olmak çok önemli. İyi, güvenilir insanlar olun” dedi.

Okul bahçesinde öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Güler daha sonra öğretmenlerle okul toplantı salonuna geçerek orada öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Tüm talep ve sorunlarla tek tek ilgileneceğini belirttikten Gebze Kocatepe Okul Müdürü  ve öğretmenleri ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL