Eğitim Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

Güvenli Ulaşım İçin Denetimlere Devam

Geleceğimizin Teminatı Öğrencilerimizin Okullarına Güvenli Ulaşımı İçin Denetimlere Devam Ediliyor.   İlimiz genelinde 2022-2023 Eğitim -Öğretim Yılı ile ilgili olarak Vali Seddar Yavuz’un koordinesinde ilgili kurum ve kuruluş temsilicilerinin katılımlarıyla..

Güvenli Ulaşım İçin Denetimlere Devam

Geleceğimizin Teminatı Öğrencilerimizin Okullarına Güvenli Ulaşımı İçin Denetimlere Devam Ediliyor.

 

İlimiz genelinde 2022-2023 Eğitim -Öğretim Yılı ile ilgili olarak Vali Seddar Yavuz’un koordinesinde ilgili kurum ve kuruluş temsilicilerinin katılımlarıyla toplantılar yapılmış ve bu toplantılarda; okul kitaplarından, servis araçlarına ve güvenliğe kadar birçok alanda tedbirler görüşülmüştür.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Vali Seddar Yavuz’un talimtlarıyla sevgili öğrencilerimizin güvenliği göz önünde bulundurulmuş, öncesinde gerekli tüm tedbirler uygulanmaya başlanmıştır. Çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmesi amacıyla görev sorumluluk alanlarına göre İl Emniyet Müdürülüğü ve İl Jandarma Komutanlığı çalışmalarına başlamıştır.

Bugün itibariyle  1.460 okulumuzda açık öğretim öğrencilerimiz de dahil olmak üzere toplam 463.008 öğrencimiz ve 29.745 öğretmen, eğitici ve yönetici personelimizle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını açmış olup daha önceki toplantılarda belirlenen okullarımız ve çevrelerinde gerekli güvenlik önlemleri alınması sağlanmıştır.

Ayrıca  12 İlçemizde hizmet verecek öğrenci servisleri Emniyet ve Jandarma birimlerimiz tarafından berlilenen noktalarda denetlenmekte, öğrencilerimizin güvenliği en üst seviyede tutulmaktadır.

Okulların açılmasıyla birlikte,

İl Emniyet Müdürlüğü;  264 Asayiş, 55 Trafik Ekibi olmak üzere toplam 897 personel,

İl Jandarama Komutanlığı ise; 121 Asayiş, 11 Trafik Timi olmak üzere toplam 277 personel ile sorumluluk bölgelerindeki bütün okullarda, gerekli asayiş ve trafik tedbirlerini almış ve gerekli uygulamalar yapılmıştır.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve bütün eğitim çalışanlarımız adına verimli geçmesini temenni eder, başarılı bir yıl dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL