Güzel Sanatlar Fakültesi KOÜ Hastanesi’nin Duvarlarını Renklendiriyor

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nde duvar resmi uygulaması gerçekleştirdi. Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nin talebiyle ve Güzel Sanatlar Fakültesi..

Güzel Sanatlar Fakültesi KOÜ Hastanesi’nin Duvarlarını Renklendiriyor

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nde duvar resmi uygulaması gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nin talebiyle ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin desteğiyle Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nün, hastanenin duvarlarına “Duvar Resmi Uygulamaları” yapılmasına karar verildi. Bu çalışma kapsamında ilk resim, hastanenin bölüm girişinin karşısında, kantinin yanında Resim Bölümü Başkanı Doç. M. Ertuğrul Tuna ve Öğr. Gör. Candoğan Demir tarafından tamamlanarak teslim edildi. Çalışma sırasında hastaneye gelen halkımız, çalışmaya yoğun ilgi gösterdi. Hastanenin talepleri doğrultusunda bu tür uygulamalar önümüzdeki dönemde de devam etmesi planlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL