Gebze Genel Kültür Sanat Yaşam

Haftaya muhtarları ziyaret ederek başladı

Büyükgöz’den Muhtar ziyaretleri     Haftaya muhtar ziyaretleriyle başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yenikent, Mustafapaşa, Osman Yılmaz ve Tatlıkuyu mahallesi muhtarlarına konuk oldu. Mahalle muhtarları desteklerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e..

Haftaya muhtarları ziyaret ederek başladı

Büyükgöz’den Muhtar ziyaretleri

 

 

Haftaya muhtar ziyaretleriyle başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yenikent, Mustafapaşa, Osman Yılmaz ve Tatlıkuyu mahallesi muhtarlarına konuk oldu. Mahalle muhtarları desteklerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den muhtarlara ziyaret. Haftaya muhtarları ziyaretleri ederek başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilk durağı Yenikent Mahalle Muhtarlığı oldu. Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş’a konuk olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, devam eden çalışmalar ve kazandırılan hizmetlere ilişkin istişarede bulundu. Yenikent Muhtarlığı’nın ardından sırasıyla Mustafapaşa Mahalle Muhtarı Ayhan Baş, Osman Yılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu, Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman’ı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çalışmalar ve projeler hakkında istişarede bulundu.

YEREL DEMOKRASİNİN İLK HALKASI

Muhtarların talep, görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Muhtarlık müessesi yerel demokrasinin ilk halkasıdır. Gerek mahallesinde gerekse köyünde bizlerin gözü ve kulağıdır. Vatandaşlarımızın istek, sorun ve taleplerini ilk etapta ulaştırdığı kişi genel olarak muhtarlarımızdır. Sizler, bizlerle her an istişare içerisinde olan önemli bir görev icra ediyorsunuz. Kutsal bir vazife ifa ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Büyükgöz’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları da, “Başkanımızın önderliğinde muhtarlıkların elektrik, su, doğalgaz giderlerinin belediyemiz tarafından karşılanması noktasında alınan meclis kararı ve bu destek için Belediye Başkanımıza ve meclisimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklindeki ifadelerle teşekkür etti. Başkan Büyükgöz muhtarlara çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Büyükgöz’e ziyaretleri esnasında belediye başkan yardımcıları Ali Kaya ve Selamet Güner eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL