“Hakan Kaya En Büyük Örnektir”

Çayırova’nın engelsiz Muhtar Adayı Hakan Kaya’ya olan ilgi büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kaya’yı ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgiler alan Tarhan, Kaya’ya başarılar diledi. Kaya vatandaşlardan büyük..

“Hakan Kaya En Büyük Örnektir”

Çayırova’nın engelsiz Muhtar Adayı Hakan Kaya’ya olan ilgi büyüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kaya’yı ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgiler alan Tarhan, Kaya’ya başarılar diledi. Kaya vatandaşlardan büyük bir destek gördüğünü, CHP Çayırova Meclis Üyesi Adayı İbrahim Çamkerten’in ise ayrıca kendisine destek verdiğini dile getirdi.

Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya’ya tam destek veren Tarhan, “Çayırova Mahallemizin Muhtar Adayı Hakan Kaya, engelli kardeşlerimize örnek olması gerekiyor. Şartlar ne olursa olsun, eğer hayat sevgisi varsa içinizde, hizmet sevgisi varsa içinizde buna en büyük örnektir Hakan Kaya. İşte tüm engellere rağmen çıkmış ve ‘Ben Çayırova Mahallesine adayım. Burayı yönetmek istiyorum ve bütün engellilere de örnek olmak istiyorum’ diyor. Bizde kendisini ziyaret ederek yanında olduğumuzu göstermek ve göstermek için kendisini ziyarete geldik.” şeklinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Kaya’nın yanında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL