Halk Gününde Vatandaşların Derdini Dinledi

Halk Gününde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerini devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak..

Halk Gününde Vatandaşların Derdini Dinledi
Halk Gününde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerini devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak pazartesi günleri   gerçekleştirdiği  Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk Gününde  Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdür Vekili Mesut Yalçın, Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Yardımcısı Yeliz Ünsoy,  İş-Kur İl Müdür Ulvi Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İmdat Akbaba hazır bulundu.

Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen  Vali Hüseyin Aksoy, yapılan toplantılarla bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlar tarafından aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin göstermelerini, yardımcı  olunmasını ve diğer konularda da ile ilgili de kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu.

Vali ile görüşen vatandaşlar ise  Valinin sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden çok  memnun olduklarını belirterek,  teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL