Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Halkımız yoksullaşıyor" | Kocaelide Bugün

“Halkımız yoksullaşıyor”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı üzün bir aradan sonra ilçe merkezinde yönetim kurulu toplantısını icra etti. Toplantının ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç; Ülkemizde daha önce borçlu iktidarlar..

“Halkımız yoksullaşıyor”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı üzün bir aradan sonra ilçe merkezinde yönetim kurulu toplantısını icra etti.

Toplantının ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç; Ülkemizde daha önce borçlu iktidarlar vardı artık ülkede borç iktidarı var bu hükümetin kendisi borç iktidarıdır. Bu İktidar döneminde TÜİK rakamlarına göre Kamu borçları 3 kat, Özel sektör borçları 35 kat vatandaşın Bankalara olan borcu 100 kart artmıştır. Bu tabloya göre devlet ve millet elele İflas etmiş durumda, Ülkemizde şu an emekli maaşı açlık sınırının altında asgari ücret açlık sınırının altında ve en düşük memur maaşı yoksulluk sınırının altında.

Ülkeyi yönetenler İşsizlik sorunu yok insanlar iş beğenmiyorlar diyorlar vatandaş bu maaşlardan dolayı çalışıp aç kalacağına çalışmadan aç kalmayı tercih ediyor. Bu süreçte İnsanlar lüks tüketim ihtiyaçlarını erteleyebilirler; Yeni araba alma ihtiyacını, yeni bir kıyafet veya telefon almayı erteleyebilirler. Ama hiç kimse beslenmesini erteleyemez. Beslenmek ve hayatta kalmak için ihtiyaç duyduğu temel gıda maddelerini almayı erteleyemez. Son bir ay içerisinde temel gıda ihtiyaçlarına %20 ile %30 arasında zam gelmiştir. Denetimler ve cezalar yaptırıcı değildir. Halkımız sıkıntı içerisindedir. Bunu ortadan kaldıracak güç iktidardır.

Ama iktidar fakirliği ortadan kaldırmak için çabalayacağına üretime yöneleceğine vatandaşını düşük faiz müjdeleriyle daha çok borç batağına sürüklemektedir. Bu yanlıştan biran önce dönüp reel ekonomiye can katacak faizsiz uzun vade teşvikler verilmelidir. Bir diğer önemli hususta Yeniden Refah Partisi olarak Kızılay’ın yapmış olduğu Kan Dostu olalım çağrısına kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Milletimizin ihtiyaç duyduğu her yerde olmayı ve milletimizin derdine çare üretmeyi kendine şiar edinmiş bir siyasi hareket olarak, bu konuda da üzerimize düşeni yapmak en büyük görevimizdir. Hastanelerde ameliyat masasında kan bekleyen ve hastasına kan bulabilmek için adeta çırpınan insanımızın derdi bizim derdimizdir.
İşte bu nedenle Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığımızın organizasyonunda ve 81 İl Teşkilatımızın katılımıyla tüm Türkiye’de Kan Bağışı Kampanyası gerçekleştiriyoruz.
5 Haziran 2020 tarihinde Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii Gebze Kent Meydanında 14:30 ila 19:00 Saatleri arasında Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı olarak Kan Bağışı yapılacaktır. Kan bağış Kampanyası ile bir yandan kan stoklarının artırılmasına katkı sağlamayı, diğer yandan kan bağışı konusunda toplumsal duyarlılığı artırmayı ümit ediyoruz. Bir insanı kurtarmanın bütün insanlığı kurtarmak olduğu düşüncesiyle herkesi Kızılay’a kan bağışına davet ediyoruz.
Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımızın büyük bir katılımla gerçekleştireceği bu kampanyada bütün vatandaşlarımızı da Kızılay Kan Bağışı noktalarında kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL