“Halkımızın sesi olmak bizlerin en asli görevidir”

CHP Kocaeli bu kez Gebze’ye çıkarma yaptı   CHP Kocaeli İl Örgütü, muhtarlık ve esnaf ziyaretleri için bu kez Gebze’ye çıkarma yaptı. CHP Kocaeli, Gebzelilerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi..

“Halkımızın sesi olmak bizlerin en asli görevidir”

CHP Kocaeli bu kez Gebze’ye çıkarma yaptı

 

CHP Kocaeli İl Örgütü, muhtarlık ve esnaf ziyaretleri için bu kez Gebze’ye çıkarma yaptı. CHP Kocaeli, Gebzelilerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi

 

CHP Kocaeli İl Örgütü, vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinlemek üzere başlattığı muhtarlık ve esnaf ziyaretleri için bu kez Gebze’ye çıkarma yaptı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze İlçe Yönetimi, CHP Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri Şahin Yılmazel, Av. Saide Arslan, Halil İbrahim Başçiftçi ilk etapta 8 muhtarlığı ziyaret etti.

8 MUHTARLIĞA VE ÇEVRE ESNAFINA ZİYARET

CHP’liler, Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Yenikent Mahallesi  Muhtarı Esengül aktaş, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin topçu, İnönü Mahallesi Muhtarı Dursun Karaboğa, Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu, Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Köşklüçeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş ve Mustafa Paşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş ve çevre esnafını ziyaret ederek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

 

EN ASLİ GÖREVİMİZ

Kocaeli genelindeki tüm muhtarlıkları ziyaret edeceklerini ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Halkımızın sorunlarını, talep ve isteklerini sahada ilk ağızdan dinlemek için muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımız halkın sesidir. Bu sesi duyurmak, sorunlarına çözüm üretmek için ziyaretlerimizi ayrım yapmaksızın gerçekleştiriyoruz. İlk etapta bugün Gebze’de 9 muhtarlığımızı ziyaret ettik. Yarın da yine gün boyu Gebze’de ziyaretlerimize devam edeceğiz. Halkımızın sesi olmak, sorunlarına çözüm üretmek bizlerin en asli görevidir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL