“Hani ‘Beylikdağı Gebze’nin Akciğeri’ Olacaktı”

  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve yönetimi Gebze’nin en önemli yeşil alanlarından olan Beylikdağ’ı bölgesine gitti.   Buradaki değerlendirmelerinde Gebze’nin sosyal yaşam alanı, mesire alanı, piknik alanı..

“Hani ‘Beylikdağı Gebze’nin Akciğeri’ Olacaktı”

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve yönetimi Gebze’nin en önemli yeşil alanlarından olan Beylikdağ’ı bölgesine gitti.

 

Buradaki değerlendirmelerinde Gebze’nin sosyal yaşam alanı, mesire alanı, piknik alanı eksikliği konusunu derinden hissettiğini kaydeden Turel, Beylikdağ gibi bir alanın Gebzeli’nin hizmetine neden sunulmadığına tepki gösterdi.

“HANİ ‘BEYLİKDAĞI GEBZE’NİN AKCİĞERİ’ OLACAKTI”

Son günlerde Gebzeli insanımızın sıklıkla dile getirdiği konulardan bir tanesi de, Gebze’de sosyal alanların yetersizliğidir. 2017 yılında, dönemin Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu zamanında 117 hektar(1170 dönüm) bir alan olan Beylikdağı’nın, Gebze’nin Akciğeri olacak şeklindeki sloganı ile Beylikdağı’na Kocaeli’nin en büyük mesire alanı, spor tesisleri, dinlenme alanları, atlı sporlar, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yapılacak diye kamuoyuna duyurmuştu. Ancak aradan 5 yıl geçmesine rağmen verilen vaatler yerine gelmedi.

“ZİNNUR BÜYÜKGÖZ VE TAHİR BÜYÜKAKIN DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ…”

Araştırmalar gösteriyor ki yeşil alanla daha fazla temas kuran insanların mental sağlığının kötüye gitme olasılığı diğerlerinden çok daha düşük. Ayrıca, Açık hava ve ağaçlık ortamlarda vakit geçirmenin insan üzerimizde iyileştirici bir etkisi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir.

Bu bağlamda hem Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın seçim dönemlerinde ‘Mutlu Şehir’ vaatlerinde bulunmuşlardı. Yeşil alanın ve sosyal tesislerin olmadığı şehirler mutlu şehirler kategorisine giremez. Ve Gebze’miz imkânları olduğu halde mesire ve sosyal alanlar konusunda Kocaeli’nin en mahrum bırakılan ilçesi hale getirildi. Maalesef bu olumsuz şartların oluşması AKP zihniyeti sebebiyle ortaya çıkmıştır. Zinnur Büyükgöz ve Tahir Büyükakın daha neyi bekliyorsunuz?

“SAKIN HA! RANTI AKLINIZDAN GEÇİRMEYİN”

Gebze Belikdağı’nın 117 hektarlık(1170 dönüm) bütün alanı, büyük mesire alanı, spor tesisi, dinlenme alanı, atlı spor, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları haline derhal getirilmelidir. Ve amacı dışında, kullanılmasının takipçisi olacağız. ‘’Sakın ha rantı aklınızdan geçirmeyin’’ .

.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL