Hartamacı “Amaç Çayırova’yı birlikte yönetmek”

CHP Çayırova ilçe Başkanı Çetin Hartamacı  31 mart yerel seçimi ile ilgili yazılı basın açıklamasında yaptı. İlçe Başkanı Hartamacı açıklamasında şu görüşlere değindi; CHP Çayırova İlçe Başkanlığı olarak 31 Mart..

Hartamacı “Amaç Çayırova’yı birlikte yönetmek”

CHP Çayırova ilçe Başkanı Çetin Hartamacı  31 mart yerel seçimi ile ilgili yazılı basın açıklamasında yaptı.

İlçe Başkanı Hartamacı açıklamasında şu görüşlere değindi;

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı olarak 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarımız hızla sürüyor, CHP kendi içerisinde demokrasiyi işleterek  ve sesli düşünerek Belediye Başkanlığı Adaylık sürecini tamamlayarak adayını belirlemiştir. Bu süreçten sonra tüm partililerimizle birlikte  31 Mart yerel seçimlerde partimizi Çayırova’yı yönetir duruma taşımak hepimizin asil görevi olacaktır. Çayırova’ nın ve Çayırovalıların beklentileri ve öncelikleri bizim önceliğimiz .

Yöneticilik yön vermek, idarecilik alan açmaktır. Bu iki kavramın içini dolduracak deneyim ve beceri,  öz güveni ile, gerek yönetim kurulu, gerek üyelerim ve Çayırova’ lı yurttaşların  teveccühüyle daha da pekişecektir.Kaybetmenin kader olduğu algısını yıkacağız .Amaç tüm farklılıkların değerimiz olduğu bir Çayırova ‘yı birlikte yaratmak ve birlikte yönetmek  için , değişim, her yönüyle Halka hizmetle olmalıdır diyen,   İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ;  Parti içi beraberlik çalışması kapsamında parti binasında partinin ön secim ve kongre delegeleriyle bir toplantı düzenleyerek 31 Mart yerel secim çalışmaları ve önerileri  sorunları ve çözüm noktalarını değerlendirdiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL