Hartamacı: Dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı,Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı: Hartamacı açıklamasında “Genel Başkanımız Sn.Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılan menfur saldırıyı esefle kınıyorum. Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken dilin..

Hartamacı: Dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı,Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı:

Hartamacı açıklamasında “Genel Başkanımız Sn.Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılan menfur saldırıyı esefle kınıyorum.

Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken dilin sahipleri, yapılan bu hain saldırıda pay sahibidirler.

“CHP’lilerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat verdiyse, bu menfur saldırının azmettiricisi ,meydanlarda şiddet dilini kullanan siyasetçiler bu saldırının altyapısını hazırlayanlar olduğu halkımız tarafından bilinmelidir.

Yapılan organize bir eylemdir. Yapılan saldırı ile kötü yönetiminizi örtbas edemeyeceksiniz. Bu saldırı ülkemizin iç huzuruna karşı yapılmıştır. Barış diline, uzlaşıya, kardeşliğimize yapılmamıştır. Adına gazete denilen birtakım paçavralar da CHP’ yi hedef göstererek yayın yapma imkanı tanınmış kardeşliğimize çomak sokma görevi üslenmiş yandaş basın da bu saldırının suçlularıdır.

Sırf sandıktan çıktı diye kabul edemeyiz diyen demokrasi özürlüleri de bu menfur saldırının tarafıdır.

Bizler bu ülkenin kurucu değerine kuva-yi milliye ruhuna zarar verecek her türlü ihanet odağına her türlü terör örgütlerine dünde, bugünde yarında karşı olduk karşı olmaya devam edeceğiz .

Geçmişte öfkeli gençler şimdi öfkeli kalabalık hedefinize ulaştınız mesajınızı verdiniz diyebilen zihniyetin aklanması kardeşçe yaşamamızın önündeki engelin kalkmış olması demektir.

Kızgın demir, soğuk demir edebiyatı yapıp sonrada gereğini yapmamak .Ne kadar samimiyet halkımızın taktiri.

Biz CHP’nin her bir üyesi olarak, bu hain saldırının arkasındaki güçlere karşı dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL