Hartamacı, GİRİB’ e konuk Oldu

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ; kısa adı GİRİB olan Giresun iş adamları ve Bürokratları Derneğine konuk oldu.  Aslen Giresun’lu olan geçmiş yıllarda İstanbulda Giresun Derneği, Giresun Dernekler birliği..

Hartamacı, GİRİB’ e konuk Oldu

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ; kısa adı GİRİB olan Giresun iş adamları ve Bürokratları Derneğine konuk oldu.

 Aslen Giresun’lu olan geçmiş yıllarda İstanbulda Giresun Derneği, Giresun Dernekler birliği ve ayrıca İstanbul Giresunlular federasyonunda görevler yapmış olan Çetin Hartamacı, bölgemizde örgütlü olan Giresun iş adamları ve bürokratları derneğine konuk oldu. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kemal Tokmak içimiz birisi  olan, uzun yıllar Giresunlulara hizmet etmiş bir hemşerimizin CHP Çayırova İlçe Başkanı olması bizi mutlu etmiştir. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz dedi.

Başkan Kemal Tokmakmak’tan sonra söz alan CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı, aranızda bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu gün burada beni misafir eden ve kucaklayan Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) in Başkanı Sayın Kemal Tokmak olmak üzere  değerli Yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

Giresun’un bir evladı olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hemşerilerimin her alanda yanında olmaya devam edeceğim dedi. Ziyaret karşılıklı samimi dost sohbeti ile devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL