Hartamacı ‘Yasaksız ve özgür bir dünya özlemi ile’

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı  1 Mayıs işçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İşçi sınıfı ve emekçilerin en önemli mücadele gününün adıdır 1 Mayıs. Bu günün barışa ve kardeşliğe..

Hartamacı ‘Yasaksız ve özgür bir dünya özlemi ile’

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı  1 Mayıs işçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İşçi sınıfı ve emekçilerin en önemli mücadele gününün adıdır 1 Mayıs.

Bu günün barışa ve kardeşliğe uzanan bir sevgi selamı  olması  ,toplumsal dayanışmanın, üretenlerin ve hayatı dönüştüren emekçilerin bu özel ve önemli gününün birlik, beraberlik ve barış günü olarak, bir bayram havasında kutlanması gerekliliğini inancım tamdır.

Ülkemizde bu gün işçinin emekçinin olmasa olmazı kıdem tazminatına gasbın konuşulduğu ve kiralık işçilik ile işçileri iş güvencesinin kaldırılıp esnek çalışma ve performansa göre ücretle ve yüz binlerce taşeron işçinin göstermelik statüler adı altında çok daha güvencesiz çalışmaya mahkum edildiği ortamda 1 Mayıs’ı tatil olarak anlamak emeğe saygısızlıktır.

“Ülkemizin çalışma hayatına yön veren emekçi kitlesinin varlığı, çalışma hayatındaki kolaylığı ve dayanışmayı sağlamak hepimizin ortak görevidir. Demokrasiye olan inancımız ve beklentimizle kutladığımız 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın tüm işçilere, emekçilere ve çalışanlara eşit ve özgür bir dünya getirmesini diliyorum. Toplumsal barışın tesis edilmesinde alın teri döken, emeği ile ülkesine ve çevresine hizmeti kutsal sayan emekçileri saygıyla selamlıyor, emeğin en yüce değer olduğunu yinelemekten onur duyuyorum. Omuz omuza kutlayacağımız, aynı yürek ve aynı sesle özgürlüğü haykıracağımız bu mutlu ve umutlu gün, barışa, huzura ve kardeşliğe uzanan bir sevgi selamıdır. Bu anlayış ve duygularla bayram havasında kutlayacağımız gün, hepimize kutlu olsun. Yasaksız ve özgür bir dünya özlemi ile 1 Mayıs emek ve  dayanışma bayramımız kutlu olsun.

 

.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL