Hartamacı’dan Teşekkür Mesajı

CHP Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı  bir açıklama yaparak teşekkür etti. Hartamacı açıklamasında “Değerli Partili yol arkadaşlarım,Çayırova’mızın güzel insanları 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde partimize, davamıza göstermiş olduğunuz özveri ve çalışmalardan..

Hartamacı’dan Teşekkür Mesajı

CHP Çayırova İlçe başkanı Çetin Hartamacı  bir açıklama yaparak teşekkür etti.

Hartamacı açıklamasında “Değerli Partili yol arkadaşlarım,Çayırova’mızın güzel insanları 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde partimize, davamıza göstermiş olduğunuz özveri ve çalışmalardan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.
Bu süreç boyunca Partimiz içerisinde çalışmalarda büyük bir özveri ile görev almış tüm gençlere ,kadınlara partili mensuplarımıza değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ve adaylarıma, Belediye başkan adayımız Selahattin Kaya’ya, İl başkanımız Cengiz Sarıbay’ a, Bölge milletvekillerimiz PM üyesi Haydar Akar ‘a, Tahsin Tarhan ‘a Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özer ‘e, onlarca yüzlerce kıymetli dava arkadaşlarımıza,yoldaşlarımıza , Sandık sorumlularımıza okul sorumlularımıza müşahitlerimize partili Avukatlarımıza ve gönüllü ordumuza bize sağladıkları katkılar, destekler ve çabaları için teşekkürü borç biliyorum.

Bu süreç de inananların sesi olmanın onuru ve güveni olmanın motivasyonu ile çalıştık , durumdan vazife çıkaranların da unutulmayacağı nın sözünü  vererek  Cumhuriyet Halk Partisi nin geniş ailesine ,
Teşekkür ediyorum.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL