Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Hastalarımızın morallerini yüksek tutmaya özen gösteriyoruz" | Kocaelide Bugün

“Hastalarımızın morallerini yüksek tutmaya özen gösteriyoruz”

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması Gebze Fatih Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde tedavi gören Yusuf Mollahüseyinoğlu’na  sürpriz doğum günü  kutlaması düzenlendi. Diyaliz Ünitesi personelleri ve hastanın annesi Neslihan..

“Hastalarımızın morallerini yüksek tutmaya özen gösteriyoruz”

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde tedavi gören Yusuf Mollahüseyinoğlu’na  sürpriz doğum günü  kutlaması düzenlendi.

Diyaliz Ünitesi personelleri ve hastanın annesi Neslihan Mollahüseyinoğlu tarafından organize edilen kutlamada, Gebze Anibal  Lisesi Öğrencileri; Hüsrev Ata Uğur, Eftelya Sönmez, Nermin Sude Özden ve Şadiye Kara tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Nalbant ve yönetim ekibinin eşlik ettiği organizasyona pasta kesilerek devam edilirken, hastalar tarafından memnuniyetle karşılanan bu  organizasyonun, kendilerini evlerinde hissetmelerini sağladığını vurguladılar.

Bu tür etkinliklerin hastaların tedavisine destek olduğunu ifade eden Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Nalbant; “Hastalarımızın medikal tedavilerinin yanı sıra morallerini de yüksek tutmaya özen gösteriyoruz. Bu hem bizimle olan iletişimlerini güçlendiriyor, hem de tedavilerine destek oluyor. Bu amaçla belirli aralıklarla çeşitli etkinlikler düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Yusuf kardeşimizin doğum gününü kutladık. Bize bu konuda destek veren, hastamızın annesi Neslihan Hanıma, Gebze Anibal Lisesi Öğrencilerine ve Diyaliz Ekibimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kutlamanın sonunda sunmuş oldukları müzik dinletisinden dolayı  Gebze Anibal Lisesi Öğrencilerine, Başhekim Gökhan Nalbant tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL