Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hastane içinde kitap imza günü | Kocaelide Bugün

Hastane içinde kitap imza günü

Hastanede imza günü Kocaeli’nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren Özel Büyük Büyük Anadolu Hastaneleri (Darıca Hospital Park) farklı bir kültürel etkinliğe imza attı. Hastanenin içinde düzenlenen kitap imza gününde Kocaelili Gazeteci-Yazar..

Hastane içinde kitap imza günü

Hastanede imza günü

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren Özel Büyük Büyük Anadolu Hastaneleri (Darıca Hospital Park) farklı bir kültürel etkinliğe imza attı. Hastanenin içinde düzenlenen kitap imza gününde Kocaelili Gazeteci-Yazar Levent Altun, 4’üncü romanı Maymun Tuzağı’nı imzaladı.

Doktor, hemşire ve diğer hastane çalışanlarının yanı sıra hastaneye muayene olmak için gelenlere de imzalı kitap hediye edildi.

Hastanenin sahipleri Doktor Nilgün ve Yakup Yönten çifti, hem okuma alışkanlığına yönelik bir farkındalık yaratmak hem de çalışanlara ve hastalara kitap hediye etmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtirken, Gazeteci-Yazar Levent Altun da, “Harika bir ayrıcalık ve farkındalıktı. Hayatımda ilk kez bir hastanede imza etkinliğine katıldım. Sağlığımızı borçlu olduğumuz doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına bir nebze de olsa şükran duygularımızı sunmuş olduk. Hastaneye gelen hastalar için de güzel bir sürpriz oldu. Bu güzel etkinlik için hastane yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL