Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler memnun | Kocaelide Bugün

Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler memnun

Kocaeli’nin en renkli fuarı İDEV’i 48 bin 300 kişi ziyaret etti. 5 gün boyunca temponun hiç düşmediği fuar, hem iş dünyasını hem de ziyaretçileri memnun etti Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP Anadolu..

Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler memnun

Kocaeli’nin en renkli fuarı İDEV’i 48 bin 300 kişi ziyaret etti. 5 gün boyunca temponun hiç düşmediği fuar, hem iş dünyasını hem de ziyaretçileri memnun etti

Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. işbirliğiyle düzenlediği İDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 21- 25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

TEMPO HİÇ DÜŞMEDİ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliğinde; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli ve çevre illerin protokol üyelerinin katılımlarıyla görkemli bir şekilde açılan İDEV Fuarı’nda tempo fuar boyunca hiç düşmedi.

Hem katılımcıların, hem de ziyaretçilerin memnun kaldığı fuarı bu yıl 48.300 kişi ziyaret etti. Kocaeli başta olmak üzere çevre illerden gelen on binlerce kişi tarafından ziyaret edilen fuarlarda, evlenecekler, evini yenileyecekler ve ev almak isteyenlerin avantajlı fiyatlardan faydalanarak yapmış olduğu alışverişler bölge ekonomisine can verdi. Gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, mobilyacılar, ev tekstil firmaları, takıcılar, kuyumcular, konut ve otomobil firmaları gibi birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren katılımcılar fuardan memnun ayrıldı.

DÜNYA ÜLKELERİYLE İŞ GÖRÜŞMELERİ

İDEV, dünyanın birçok ülkesinden iş insanının da buluşma üssü oldu. KOTO- Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle fuara eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde; Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Hindistan, Yunanistan ve Çin’den etkinlik için gelen iş insanları, Kocaeli iş dünyasıyla iş masasında buluşarak hem firmalarını tanıttı hem de işbirliklerine dair somut adımlar attı.150’yi aşkın iş insanının katıldığı etkinlikte, 250’yi aşkın iş görüşmesi gerçekleştirildi.

KOSOVA İLE KARDEŞLİK PROTOKOLÜ

İDEV ülkelerarası önemli işbirliklerine de vesile oldu. KOTO’nun Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle fuar alanında düzenlediği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği için ilimize gelen Kosova Priştine Kalkınma Ajansı ile iyi niyet protokolü imzalandı. Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz ile Priştine Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Ahmet Jetullahu arasında KOTO standında imzalanan iyi niyet protokolüne göre özellikle iki ülke ve şehir arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yürütülecek.

KAZANDIRAN YARIŞMALARA VE DEFİLELERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Fuarın ilk ve Cumartesi günü 20’yi aşkın gelinlik firmasının 100’ün üzerinde yeni tasarımının sergilendiği ‘WEDDİNG SHOW 2018’ defilesi düzenlendi. Ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan’nın sunumu ile fuarın 4. Günü gerçekleşen ‘Çiftler Yarışıyor’ yarışmasında üç çift birbirinden değerli hediyeler kazandı. Ayrıca ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur’un stand-up şovu izdihama neden oldu. Kına gösterileri, dans şovlar gibi birbirinden keyifli etkinlikler fuar kapsamında ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL