Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Hepimizin Derdi Geçim Derdi” | Kocaelide Bugün

“Hepimizin Derdi Geçim Derdi”

                             Saadet Gebze’ den Hepimizin Derdi Geçim Derdi Çıkışı Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Mustafa Türel ve Ekibi GOSP Bölgesinde Geçim ittifakı çalışmalarına devam ettiler. İlçe Başkanı Türel yaptığı açıklamada..

“Hepimizin Derdi Geçim Derdi”

                             Saadet Gebze’ den Hepimizin Derdi Geçim Derdi Çıkışı

Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Mustafa Türel ve Ekibi GOSP Bölgesinde Geçim ittifakı çalışmalarına devam ettiler. İlçe Başkanı Türel yaptığı açıklamada bütün teşkilat mensuplarımızın gerek Gebzemizin gerek Ülkemizin en önemli probleminin kaynamayan tencerelerin kaynatmak olduğunu bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Türel konuşmasının devamında şunları ifade etti;

         İktidarın  Sorumluluğu Açız, Yoksullaştık Diyen Vatandaşını, Sorumluluğu Olmayan Yetkililere Havale Etmek Olmamalı

Çeyrek aşıra yaklaşan bir ikitidar vatandaşının dertlerine derman olmak yerine bu işin sorumlusu muhalefet gibi algı oluşturması kabul edilemez bir hal aldı. Milletimiz her geçen gün fakirleşmekte,borçlanmakta  aile içi şiddet artmakta daha da açsısı insanlarımız canına kıymaktadır. Bu yaşananlaır idarede olmayanlara yüklemek acziyet göstergesinden başka bir şey değildir.

        Ülkemizde İşler İyiye Gidince İktidar Yaptı, Kötüye Gidence Muhalefet Yaptı Tavrından Utanıyoruz

İkitidar işler iyiye gidince varız ama kötüye gidince yokuz söylemini kabul etmiyoruz. Geçmişte simit hesabıya da başka hesaplar  yapılıp o zamanın durumunu göre mukayese ediliyordu. Şimdi bu mukayeselere yapılınca ya vatan haini oluyorsun ya dış güöler yapmış oluyor ya da milletin karnını muhalefet doyursun deniliyor. Bu ne perhis bu ne lahana turşusu. Aklın ve Vicdanın yolu bir olması temennisi ile artık milletimizn asıl derdine yani geçim dedine kulak verin. Bunun için biz Saadet partililer olarak tüm gayretimizle çalışacağız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL