Her Alanda Eğitim

Sanat ve eğitim kurslarında kayıtlar başladı Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri’nde velilere yönelik sanat ve eğitim kurs kayıtlarında start verildi. Veli eğitim kurslarında 2022 – 2023 eğitim döneminde 20 farklı alanda..

Her Alanda Eğitim

Sanat ve eğitim kurslarında kayıtlar başladı

Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri’nde velilere yönelik sanat ve eğitim kurs kayıtlarında start verildi. Veli eğitim kurslarında 2022 – 2023 eğitim döneminde 20 farklı alanda eğitim verilecek.

Her Alanda Eğitim
Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri yeni dönemde kursiyerlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Her alanda her kişinin tercihine yönelik kursların açıldığı bilgi evlerinde 20 farklı bölümde eğitimde verilmesi dikkat çekiyor.

Kur-an’ı Kerim, spor, dikiş, nakış, örgü, makrome, tel kırma, bağlama, İngilizce, Almanca, Arapça, hat kursu, seramik, işaret dili, okuma yazma, ilk yardım, arıcılık, muhasebe, diksiyon (Kurs yerleri: İnönü-Emek Bilgi Evi), aşçılık (Kurs Yeri: Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi) gibi sanat ve eğitim kurslarının yer aldığı projenin kayıtları Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL