“Her Evde Olacağız”

Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş ilçe divan toplantısında konuştu; “Her Evde Olacağız”   Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Antik Kafe’de gerçekleştirdiği ilçe divanında eğitimden sağlığa sosyo..

“Her Evde Olacağız”

Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş ilçe divan toplantısında konuştu;

“Her Evde Olacağız”

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Antik Kafe’de gerçekleştirdiği ilçe divanında eğitimden sağlığa sosyo kültürel yozlaşmadan kadın haklarına, kadınlara nasıl yeni bir dünya kurarıza kadar birçok konuyu madde madde açıkladı.

Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları aylık divan toplantılarını gerçekleştirdi.Kadın Kolları’nın divan toplantısının yanında 2020 yılı için istişare planlama ve koordinasyon toplantısını da gerçekleştirdi.

“2020 Gebze’de Saadet Yılı Olacak”

Kadınların sahada daha aktif olacağını ifade eden Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, “Şimdi daha çok çalışmalıyız. İnşallah bu divan toplantımızda hem kendi çalışmalarımızı konuşacağız hem de 2020 için nasıl bir yol haritası planlayacağız onu çıkaracağız. Her eve girmemiz gerekiyor. Mahalle ziyaretlerini ev gezilerini arttıracağız. Tüm teşkilatlar olarak her kademe ile tam saha çalışacağız. İnşallah inanıyoruz ki düzenleyeceğimiz panel ve programlar ile kentimiz için ve ülkemiz için neler yapacağımızı anlatacağız. Mevcut yanlışları nasıl doğru ile yer değiştirilmesi gerekir bunu örneklendireceğiz. Halkımızın istediği şekilde halkımızın anlayacağı üslup ile onlara aktaracağız. Bunun için çok çalışmamız ve çok efor sarf etmemiz gerekiyor. Halkımız için yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Haber: Fatih KÖSE

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL