Genel Güncel Manşetler Spor Surmanset

Her Şey Körfez’in Geleceği İçin

“Tüm spor yatırımlarımız, Körfez’in geleceği olan gençlerimiz için” ‘Sporun Başkenti Körfez’ sloganı ile Körfez’de spora yapılan yatırımlar tek tek hayata geçirilirken, yenileri için de ihale süreçleri başladı. Körfez Belediye Başkanı..

Her Şey Körfez’in Geleceği İçin

“Tüm spor yatırımlarımız, Körfez’in geleceği olan gençlerimiz için”

‘Sporun Başkenti Körfez’ sloganı ile Körfez’de spora yapılan yatırımlar tek tek hayata geçirilirken, yenileri için de ihale süreçleri başladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Körfez Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlerbirliği Kulübü’nün olağan yönetim kurulunda bu müjdeleri tek tek sıraladı. Toplantıya; Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Hedefleri Yükselttik

Yönetim kurulu toplantısı öncesinde kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Çok iddialı bir slogan ile yola çıktık. ‘Sporun Başkenti Körfez’ dedik. Sözümüzün arkasında da çok şükür durduk. Bugüne kadar gösterdiğimiz gayreti daha da yukarıya çıkaracağız. Spor akademilerimizde eğitim gören öğrenci sayımızı önce 6 binlere daha sonra da 8 binlere çıkarmamız gerekecek” dedi.

Tek Tek Hayata Geçecek

Sporu sevdirirken, ilçeye yeni spor alanları kazandırmak için de çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Baran, “Spor komplekslerimiz tek tek hayata geçecek. İhalesi yapılan ve 2018’de ihaleye çıkacak kompleksler var. Onların dışında bölge olaran yapılacak saha ve spor alanları tefrişleri var. Onlar hayata geçtiğinde ilçemizde 8-10 bin gencimize spor eğitimi vereceğimiz alanlarımız oluşacak. Ülkemizin geleceği bu gençlerimize bağlı. Onlara en güzel mirası bırakacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL