“Herkes Kocaeli İçin Çalışıyor”

Biz dizi temaslarda bulunmak üzere Çayırova’ya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bölgedeki mevcut belediye başkanlarını ziyaret etti. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret eden..

“Herkes Kocaeli İçin Çalışıyor”

Biz dizi temaslarda bulunmak üzere Çayırova’ya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bölgedeki mevcut belediye başkanlarını ziyaret etti.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret eden Tarhan’a, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Belediye Meclis Üyesi Halis Koç,Meclis Üyesi Adayı İbrahim Çamkerten ve İlçe Yöneticisi Emine Demir’ de eşlik etti. Yaklaşan seçimlerle görevi sona erecek belediye başkanlarını makamlarında ziyaret eden Tarhan, belediyelerde yeniliklerin yaşanacağını ve Derman Belediyeciliğini bölgede hâkim kılacaklarını vurguladı.

Tarhan, Demirci’ye Teşekkür Etti

31 Mart’ta yapılacak olan seçimle görevi sona erecek olan Çayırova Belediye Başkanı’nı ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Tarhan, “Başkanımızı ziyaret ettik ve bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür ettik. Kendilerinin görev süreleri bu seçimlerle sona erecek, yerlerine seçilmek için yarışan adayımız var. Bu bir seçim. Elbet biri kazanacak. Ama burada herkes Kocaeli için çalışıyor ve yüz yüze bakıyoruz. Bu nedenle başkanımızı güzel uğurlamak istedik” şeklinde konuştu.

Demirci; Yapamadıklarımız var!

Tarhan’ın ziyaretinden oldukça memnun kalan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, projelerinden iki tanesini hayata geçiremediklerini ve bundan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Demirci, “Projelerimizden iki tanesi kaldı. Hastane ve kent meydanı projeleri. Bir dönem az üç dönem fazla ama iki dönem yapsaydım başkanlık bu projelerimizi de gerçekleştirebilirdik” dedi.

Hartamacı; Biz Yaparız!

Başkan Şevki Demirci’nin bu söylemlerine yanıt veren CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ise, “Gözünüz arkada kalmasın. Biz sizden kalan projeleri tamamlarız” şeklinde Demirciye yanıt verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL