“Herkesin derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz”

VALİ AKSOY, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta  düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği halk gününde bizzat Vali..

“Herkesin derdine derman olmaya gayret gösteriyoruz”
VALİ AKSOY, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta  düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği halk gününde bizzat Vali ile  görüşmek  isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını, talep ve şikâyetlerini dinledi.
Halk Gününde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdür Vekili Mesut Yalçın,  Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Yardımcısı Yeliz Ünsoy ve İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz hazır bulundu.
Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen  Vali Aksoy, yapılan toplantılarla bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret gösterdiklerini, aktarılan sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin gösterilmesi, yardımcı  olunması ve diğer konular ile ilgili de kurumlara yazı  yazılması talimatında bulundu.
Sayın Valimiz ile görüşen vatandaşlar ise Sayın Valinin sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden çok  memnun olduklarını belirterek,  teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL