“Heyecanlı, coşkulu bir kongre icra ettik”

Milletin İktidarında Saadet Var   Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi Ankara HBVÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. “Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirilen kongreye 10 binlerce partilimiz katıldı. Gebze..

“Heyecanlı, coşkulu bir kongre icra ettik”

Milletin İktidarında Saadet Var

 

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi Ankara HBVÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

“Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirilen kongreye 10 binlerce partilimiz katıldı.

Gebze İlçemizden Toplu taşıma ve özel araçlar ile 100’lerce partilimiz katıldı. Son yıllarda yapılan kongreler içinde en heyecanlı, en coşkulu ve 94 ruhunu yaşatan bir kongre icra ettik. Özellikle tekrar Genel Başkan Seçilen Muhterem Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun verdiği mesajlar teşkilat mensuplarımızı heyecanlandırmıştır. Özellikle 6’lı masanın önemini açıklarken şu ifadelere yer verdi. ‘’Erbakan hocamızın davasından bir milim sapmadan takip etmekteyiz. Yalana, iftiraya ve hakaretlere maruz kaldık. Parayla, makamla, şöhretle imtihan edilmek istendik. Dünden bugüne savrulup gidenler oldu. Ancak işte bu salonda bir araya gelen tavizsiz ve kararlı duruşlarından asla vazgeçmediler. Yeni bir başlangıcın şafağındayız. Tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Cumhuriyetimizin ‘’Yeni Yüzyıl’ını inşa etmek için, artık geçmişin travmalarından hep birlikte kurtulmamız gerekiyor. Biz Saadet Partisi olarak oy hesabı yapmadan, ülkemizin geleceği için, Hayra motor, şerre fren’’ olma adına elimizi taşın altına koymaya karar verdik.

Bizler ülkemizin her ferdinin problemlerine çözüm üretmek adına; Ortak sorumluluklarımızı kuşanarak bir yola çıktık, bir masa etrafında bir araya geldik. Bu masada; Sadece 6 genel başkan yok! 85 milyon insanımızın hep birlikte bu masada oturmaktadır. Bu masa, kaybedilecek seçimin ardından yaşanacak bir 5 yılın daha ülkemize ve insanımıza neye mal olacağını gayet iyi bilenlerin kurduğu masadır.

Kurduğumuz bu masanın ayakları; Tunceli’nin, Kocaeli’nin, Sivas’ın, Konya’nın, Afyonkarahisar’ın ve Ankara’nın bereketli topraklarına sapa sağlam basmaktadır. Bu masanın çapı; Edirne’den Hakkari’ye, Muğla’dan Artvin ve Ardahan’a, İzmir’den Van’a, Sinop’tan Hatay’a 81 ilimizi kapsayacak kadar geniştir. Ve Allah’ın izniyle bu masa; Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanını belirleyecek, parlamento aritmetiğinde de çoğunluğu elde ederek, ülkemizin problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretecektir. Biz bu sürecin öncü ve güçlü aktörlerinden biri olan Saadet Partisi olarak yine tarihi bir sorumluluk üstlendik, dedi.

“Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla gerçekleştirilen Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresine katılan Genel Merkez kongre delegesi olan ve oy kullanan Gebze İlçe Başkanı Mustafa TUREL, 3. kez Saadet Partisi Genel Başkanı seçilen Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu’nu tebrik ederim ayrıca Gebze İlçemizden kongremize katılan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ederim, dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL