Hünkar çayırında toplandılar

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanlığı Ağustos ayı ilçe divanı Fatih’in otağı Hünkar çayırında İcra edildi.  Divana İl Başkanı Mehmet Aras, MKYK üyesi Miktad Erten, Genel Merkez STK ve Halkla..

Hünkar çayırında toplandılar

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanlığı Ağustos ayı ilçe divanı Fatih’in otağı Hünkar çayırında İcra edildi.

 Divana İl Başkanı Mehmet Aras, MKYK üyesi Miktad Erten, Genel Merkez STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Yardımcısı Erhan Erdoğan, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Yardımcısı Basri Çayır ve il ilçe, Mahalle, Gençlik ve Hanım kolları katılım sağladı. Divan Kadir Özdal’ın okuduğu Kuran Tilavetiyle başladı Arkasından İlçe Başkanı Engin Kılıç ; Parti olarak hazırladığımız ve yılda 150 milyar dolara yakın kaynak oluşturma potansiyeline sahip Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi ,Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşmak, borç ve  faiz belasından kurtulmak, ekonomik manada refaha çıkmak için Yeniden Refah Partisi olarak hazırladığımız 150 milyar dolarlık ilave Milli Kaynak Paketlerimiz ile mümkün olabilir. Bu kitap, halkımız Allah’tan başka kimseye muhtaç olmasın, borç ve faiz ekonomisinden kurtulalım, devlet-millet-özel sektör her sene 100 milyar dolar faiz ödemek zorunda kalmayalım diye hazırlandı. Türkiye’de üretimi istihdamı arttıracak, kaynak sağlayacak 15 proje ve adımla senede 150 milyar dolarlık ilave kaynak oluşturabiliriz.

Divanda İl Başkanı Mehmet Aras’ta bir konuşma yaptı konuşmasında Aras; Hükümetin Doğu Akdeniz’de yaptığı doğalgaz çıkarma çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Bu çalışmalar zaten bizim de hazırladığımız Milli Kaynak Paketleri kitabımızda ifade ettiğimiz bir maddedir. Milli Görüş olarak Allah’ın ülkemize vermiş olduğu doğal zenginliklerin mali imkâna dönüştürülmesi yoluyla kaynak üretmek borçlanma,  zam ve yeni vergiler koymak yerine bu zenginliklerden istifade etmek bizim en önemli hedeflerimizdendir. Bu nedenle bu çalışmaları en başından beri destekliyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Yalnız şunu da belirtmek gerekir, ‘Daha önce de ifade ettiğimiz gibi sondaj gemilerimiz maalesef Kıbrıs adasının batısında doğalgaz olma ihtimalinin çok zayıf olduğu bölgede, yani yanlış bölgelerde arama yaptılar. Şimdi gelinen noktada mutlu olduğumuz husus şudur ki; Oruç Reis gemimizin yapmış olduğu sismik faaliyetlerin ve Yavuz gemimizin sondaj yapacağını ilan ettiği alanların bizim kaynak paketinde ifade ettiğimiz alanlar olmasıdır. Bu bölgedeki aramalardan hayırlı sonuçlar çıkmasını ümit ediyoruz. Karadeniz’de bulunan rezervlerin daha büyüğü çıkma ihtimalini temenni ediyoruz. Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL