‘’ Huzurun Başkent’i Karamürsel ‘’

Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Fotoğraf ve Sinema Derneği tarafından düzenlenen ‘’ Huzurun Başkent’i Karamürsel ‘’ temalı Fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Fotoğraf sergisi Karamürsel Belediyesi..

‘’ Huzurun Başkent’i Karamürsel ‘’
Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Fotoğraf ve Sinema Derneği tarafından düzenlenen ‘’ Huzurun Başkent’i Karamürsel ‘’ temalı Fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.
Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Fotoğraf sergisi Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Fotoğraf ve Sinema Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen açılış töreni ile gerçekleşti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın da katıldığı Fotoğraf sergisinde İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Gülbaş, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Daire Amirleri, Muhtarlar, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda Karamürselli vatandaş yer aldı.
Sergi açılışının ardından ödül töreni için günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Karamürsel Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Emre Vonal, ardından konuşmalarını yapmak üzere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı sahneye davet etti. Başkan Yıldırım; Karamürsel’de genç yaşına rağmen çok sayıda başarıya imza atan Dernek Başkanı Emre Vonal’ı tebrik ederek, dernek çalışmalarının ve başarılarının devamını diledi.
Konuşmaların ardından ödül törenine geçilerek ‘’ Huzurun Başkent’i ‘’ Karamürsel Temalı Fotoğraf yarışmasında dereceye giren 1. Hasan Zer, 2. Sare Kural ve 3. Aytül Akbaş’a ödülleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Ahmet Narin Oğlu tarafından verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL