İhbarlar ‘Açık Kapı’ya!

Vali Hüseyin Aksoy, Uyuşturucu madde ve bağımlılığı konularında başlatılan topyekûn mücadele de vatandaşlarımızın ihbar, talep ve şikâyetlerini bundan böyle AÇIK KAPI biriminden yapmalarını istedi.  Devlet-Vatandaş işbirliğiyle, her geçen gün artarak..

İhbarlar ‘Açık Kapı’ya!

Vali Hüseyin Aksoy, Uyuşturucu madde ve bağımlılığı konularında başlatılan topyekûn mücadele de vatandaşlarımızın ihbar, talep ve şikâyetlerini bundan böyle AÇIK KAPI biriminden yapmalarını istedi.

 Devlet-Vatandaş işbirliğiyle, her geçen gün artarak toplumu tehdit eden uyuşturucuya karşı mücadelede;  daha çok başarıya ulaşacağına dikkat çeken Vali Aksoy, bu kapsamda vatandaşların uyuşturucu madde ile ilgili ihbar, şikâyet ve talepleri ilk önce Kocaeli Valiliği bünyesinde hizmet veren AÇIK KAPI birimine yapmaları gerektiğini belirtti.

 Muhtarlar ve okul güvenlik koordinasyon görevlilerinin de bundan böyle Açık Kapı birimleri ile irtibat kurarak ve bu konudaki bütün verileri Açık Kapı Sistemine bildireceklerini belirten Vali Hüseyin Aksoy,  yaptığı açıklamada;

 Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğinde kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması maksadıyla Açık Kapı birimleri faaliyete geçirilmişti. Gerek küresel ölçekte ve gerekse ülkemizde teröre finansman sağlanmasının yanı sıra genç nesilleri tehdit eden uyuşturucu ile topyekûn bir mücadelenin başlatılması konusunda vatandaşlarımızın talep ve beklentileri, devlet-vatandaş işbirliğini zorunlu hale getirmektedir.

 Bu itibarla, bundan böyle uyuşturucu ile ilgili mücadelede vatandaşlarımızın ihbar, talep ve şikâyetlerini, Valiliğimizde bulunan Açık Kapı Bankosuna gelerek bildirimde bulunabilecekleri gibi internet üzerinden acikkapi.gov.tr adresini tıklayarak veya Valilik Web sitesinden AÇIK KAPI linkini tıklayarak elektronik ortamda başvurularını yapabileceklerine değinen Sayın Aksoy, bu sayede yapılan ihbar ve şikâyetlerin anında en üst düzey yetkili tarafından değerlendirilerek, en kısa sürede ve en etkin bir şekilde işlem yapılmasının sağlanacağını belirtti. 

Vali Aksoy, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede Devlet-Vatandaş işbirliğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, konunun önemine binaen, değerli Kocaelili Vatandaşlarının bu konuda göstereceği hassasiyete ve verecekleri her türlü desteğe teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL