Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

İHH Gebze Mazlumlara Umut Oluyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği gelirleri Nepal’de inşaatı devam eden ” İslam Kültür Merkezi” projesi yararına iftar programı düzenledi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4. Darıca..

İHH Gebze Mazlumlara Umut Oluyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği gelirleri Nepal’de inşaatı devam eden ” İslam Kültür Merkezi” projesi yararına iftar programı düzenledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4. Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen “Ümmet İftarı”  programına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sivil Toplum temsilcileri, İHH gönüllüleri ve binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

MAZLUMLARA UMUT OLUYORSUNUZ

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliği adına konuşma yapan Turgut Veyisoğlu, İHH’nın çalışmalarına değindikten sonra “Bu iftar programını gerçekleştirme amacımız % 4 Müslüman nüfusu olan Nepal’de inşaat çalışmaları devam eden ” İslam Kültür Merkezi” için. Sizlerin ve İHH bağışçılarının katkılarıyla bu İslam Kültür Merkezini biran önce bitirilip Nepal’de yaşan Müslümanların hizmetine sunacağız. Siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla bölgedeki Müslümanlara okul, cami, kültür merkezi, yetimhane, Ramazan ve Kurban çalışmaları yapılıyor.

Mazlum halklar sizlerin maddi ve manevi destekleriyle hayat bulmaya ve geleceğe ümitle bakmaya devam edecek. Bu organizasyonda bizlere desteklerini esirgemeyen ve her yıl bu tesisleri bize tahsis eden Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak ve siz değerli konuklarıma teşekkür ederim.” dedi

İftardan sonra misafirlere geleneksel lezzet olan Osmanlı Şerbeti ikramında bulunuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL