İl Dernekleri Başkanlarından Gelecek Çayırova’ya Ziyaret

Çayırova Gelecek Partisi ilçede  bulunan İl (Memleket) Derneklerinin  başkanlarını ağırladı. Ülke ve Çayırova gündemi hakkında konuşmaların geçtiği ziyarette İl Dernek Başkanları Çayırova’da Gelecek Partisi olarak yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve..

İl Dernekleri Başkanlarından Gelecek Çayırova’ya Ziyaret

Çayırova Gelecek Partisi ilçede  bulunan İl (Memleket) Derneklerinin  başkanlarını ağırladı.

Ülke ve Çayırova gündemi hakkında konuşmaların geçtiği ziyarette İl Dernek Başkanları Çayırova’da Gelecek Partisi olarak yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve daha önce hiç bir siyasi geçmişi olmayan genç bir ilçe başkanının olmasından da mutlu olduklarını dile getirdiler. Ayrıca güncel meseleler olarak aşı konusu ve göçmen konuları ile alakalı sohbet ettiler.

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı  Kağan Demirci ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“Bugün Çayırova’da bulunan İl (Memleket) Derneklerinin değerli başkanlarını ağırladık. Bizleri ziyaret ederek, verdikleri kıymetli desteklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı her birisine teker teker teşekkür ediyorum. Temsil ettikleri memleketlere ve dernek üyelerine de kucak dolusu selam olsun. Sağolun  varolun.” Dedi.

Demirci kendilerini ziyaret eden  Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz, Yozgatlılar Batıyakası dernekleri başkanı Nuri Yardım, Erzurum Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Akçay,Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanı Atilla Kızılbuğa, Çankırılılar Derneği Başkanı Habib Köse,Karabüklüler Derneği Başkanı Muammer Köse, Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız ve Afyonlular Derneği Başkanı Ahmet Ünal’a nazik ziyaretleri için  ayrı ayrı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL