İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

2018 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurul Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Suat Kılıç, İlçe Kaymakamları, Karayolları 1. Bölge Müdürü İbrahim Halil..

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

2018 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurul Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Suat Kılıç, İlçe Kaymakamları, Karayolları 1. Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz,  İl Planlama ve Koordinasyon  Müdürü Mahmut Baytüz, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli  DSİ 15. Şube Müdürü Cahit Aşkan,  kurum müdürleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerin yetkilileri katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy toplantıda yaptığı konuşmalarında; “2018 yılı 3. Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere bir aradayız.  2018 yılı yatırımlarının gerçekleşme durumu ve koordinasyon gereken durumları görüşeceğiz. 2018 yılı içerisinde kamu yatırımı olarak toplam 783 yatırımımız var. 275 tanesi merkezi idare tarafından, 508 tanesi de mahalli idareler tarafından yürütülmektedir. Şuana kadar 151 proje bitmiş, devam eden 514, ihale aşamasında olan 71 ve 47 tanede başlanamayan projemiz bulunmaktadır. 2018 yılı yatırımlarının proje tutarları toplam 10 milyar 408 milyon TL’dir. 2018 yılı için öngörülen ödenek miktarı da 3 milyar 19 milyon TL’dir. 2018 yılında yapılan harcama 1 milyar 445 milyon TL’dir. Ortalama nakdi gerçekleşme oranı %48’dir..” dedi ve toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli DSİ 15. Şube Müdürü Cahit Aşkan, Karayolları 1. Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz ilimiz için önem arz  eden  projeler   ile ilgili  sunum gerçekleştirdi. Proje uygulamalarında karşılaşılan sorunlar üzerinde değerlendirmeler yapılarak, sorunların bir an önce giderilmesi için gerekli talimatlar verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL