Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İlçe Kaymakamları 'Sokak Çocukları Koordinasyonu' Toplantısında | Kocaelide Bugün

İlçe Kaymakamları ‘Sokak Çocukları Koordinasyonu’ Toplantısında

Çocuklarımızın sokağın türlü tehlikelerine maruz kalmalarını engellemek, bedensel açıdan sömürülmelerinin önüne geçmek için korunma haklarının uygulamaya konulması amacıyla düzenlenen“Çocuk Koordinasyon ve Sokak Çocukları Koordinasyon”konulu toplantı  gerçekleştirildi. Karamürsel Alp toplantı salonunda..

İlçe Kaymakamları ‘Sokak Çocukları Koordinasyonu’ Toplantısında
Çocuklarımızın sokağın türlü tehlikelerine maruz kalmalarını engellemek, bedensel açıdan sömürülmelerinin önüne geçmek için korunma haklarının uygulamaya konulması amacıyla düzenlenen“Çocuk Koordinasyon ve Sokak Çocukları Koordinasyon”konulu toplantı  gerçekleştirildi.
Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlene toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy,Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve kurum müdürleri katıldılar.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkileri tarafından sokakta çalışan, çalıştırılan çocuklar ile ilgili  İl Eylem Planının  sunumu ile başlayan toplantı, il genelinde yoğun şekilde sürdürülen uyarıcı ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele, okul içerisinde ve çevresinde güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, çocuklarımızın okul servisleriyle güvenli bir şekilde taşınması konularında ilgili kurumlar yapmış olduğu çalışmalar hakkında  bilgi sunumlarında bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL