Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İlk Veda Ziyareti Vali Aksoy'a | Kocaelide Bugün

İlk Veda Ziyareti Vali Aksoy’a

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Sayın Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Valilik makamına geçerek Vali Aksoy’la bir..

İlk Veda Ziyareti Vali Aksoy’a
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.
Vali Sayın Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Valilik makamına geçerek Vali Aksoy’la bir süre görüşme gerçekleştirdiler.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını yürütüyoruz görev devretme zamanı yaklaştı. Sayın Valimizden başlayarak usulen vedalaşıp ve helalleşelim istedik. Sayın Valimizin Kocaeli’ye çok büyük hizmetleri oldu. Kendisine Kocaeli halkı adına bende teşekkür ediyorum. Bizde 31 Mart’tan sonra görevimizi teslim edeceğiz. Sayın Valimizle güzel hatıralarımız oldu. Tekrardan Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Hayırlı güzel vazifeler, güzel tatlı bir ömür diliyorum.” dedi.
Vali Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında ise; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. 15 yıldan beri Kocaeli’nin gelişmesi ve kalkınması için Büyükşehir Belediye Başkanı olarak  çok önemli hizmetler ortaya koydu. Kocaeli’nin 15 yıl önceki ve şimdiki haline baktığımızda çok ciddi hizmetlerin gerçekleştirildiğini görüyoruz. Bende yaklaşık 2 yıldır Kocaeli Valiliği görevini yürütüyorum ve bu görevim sırasında Büyükşehir Belediye Başkanımızla karşılıklı diyalog içerisinde Kocaeli’nin hizmetlerini daha üst noktalara taşıma adına iş birliği içerisinde çalışma fırsatı buldum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sadece yerel yönetimlerin görev alanına giren konularla sınırlı kalmayıp, merkezi idarenin konu alanına giren konularda da eğer bir eksiklik varsa o alanlarda da çalışma yapan bir Belediye Başkanımızdı. Kocaeli’de başta eğitim ve spor olmak üzere her alanda birçok yatırımını görüyoruz. Bu anlamda da ben Büyükşehir Başkanımıza Bakanlıkların Kocaeli’nde yürüttüğü faaliyetlerdeki görev alanlarına giren konularda da gösterdiği ilgi ve destek için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Kocaeli halkının refahını daha üst noktalara taşıma, sosyal alanda kendilerini geliştirmelerine fırsat yaratacak birçok projeyi de Büyükşehir Belediyemiz hayata geçirdi. Bende kendisine Kocaeli’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ediyor, emekliliğinde sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Çünkü sağlık her şeyin başında, görev önemli ama sağlık yoksa görevinde bir anlamı yok. Emekli derken kendisinden mutlaka birçok noktada yararlanılacaktır, çünkü çok önemli bir tecrübe. Belediye Başkanımız yerel yönetimlerde yürüttüğü hizmetlerde Türkiye’de marka sayılabilecek birçok konuda önemli çalışmalar ortaya koymuş bir Belediye Başkanımızdır, farklı alanlarda kendisinden mutlaka istifade edilecektir diye düşünüyorum.” diyen Vali, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Kocaeli’ne vermiş olduğu hizmetler için teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL