İlk Ziyaret Gebze Genç İHH’ya

Yeniden Refah Partisi Gebze  Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci  ve beraberindekiler Gebze  Genç İHH Başkanı Osman Söyler’i ziyarette bulundu. Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında gençlik oluşumlarına yapılan ziyaretlerin ilkini Genç..

İlk Ziyaret Gebze Genç İHH’ya

Yeniden Refah Partisi Gebze  Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci  ve beraberindekiler Gebze  Genç İHH Başkanı Osman Söyler’i ziyarette bulundu.

Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında gençlik oluşumlarına yapılan ziyaretlerin ilkini Genç İHH’ya gerçekleştirdiklerini belirten Bilikci gençliğin geleceği vizyonu ve eğitimi hakkında istişarelerde bulunduklarını dile getirdi.

İHH’nin en etkili Yardım ve sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Bilikci mazlumlar için yapılacak en büyük  iyiliğin  balık vermek   değil balık tutmayı öğretmektir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyinde dediği gibi biz Allah nasıp ederde iktidar olursak pansuman değil Doktor olarak tedavisini uygulayacağız. Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç İHH Gebze Başkanı Osman Söyler mazlum coğrafyalarda bir hizmet varsa temelinde Erbakan vardır. dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL