Gebze Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

İlk ziyaret Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneğine

“Gebze’ye Deva olacağız…” Deva Partisi İlçe Başkanlığı kış dönemi kapsamında saha çalışmalarına yeni bir ivme kazandırdı. Dernek lokallerini ziyaret ederek,”samimi bir ortamda sohbet etmek ve Gebzelilerin fikir ve önerilerini almak”..

İlk ziyaret Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneğine

“Gebze’ye Deva olacağız…”

Deva Partisi İlçe Başkanlığı kış dönemi kapsamında saha çalışmalarına yeni bir ivme kazandırdı. Dernek lokallerini ziyaret ederek,”samimi bir ortamda sohbet etmek ve Gebzelilerin fikir ve önerilerini almak” amaçlıyla ilk ziyaretini Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneğine yaptı. Bu ziyarette İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş’in yanısıra, DEVA Partisi İl Teşkilat Başkanı Semih Taşveren İl Yöneticileri Ali Osman Kılcan ,Ensar Emir ve İlçe Yöneticileri Ahmet Demirtaş, Ahmet Yaman, Gülabi Narin, İlçe Koordinatörü Sema Doğan da bulundu.

DEVA Heyetini, üyeleri ile karşılayan Dernek Başkanı Davut Nalbant ilk ziyaretin kendilerine yapılmasından ziyadesi ile memnun oldu. Samimi ortamda geçen görüşmede, Gebze ve ülke gündemi üzerine koyu bir sohbet gerçekleşti. DEVA Partisi İlçe Başkanı Memiş, “ Gebze’de aidiyet bilincini, ortak kültür paydasını olgunlaştırmamız gerekiyor. Bunu sağladığımız taktirde şehrimizde ‘ortak bir kimlik, Gebze kimliğini’ oluşturmuş olacağız. Hepimiz birlikte Gebze’yi oluşturuyoruz. Kimimizin doğduğu il ve yöreler farklı olsa da geçmişimizi unutmadan, bugünümüzü ve yarınımızı Gebzelilik bilinci ve aidiyet duygusu ile pekiştirmeliyiz. ‘Doğduğun yer mi, doyduğun yer mi?’ Diye sorarlar… Ben her ikisi ile ilgili farklı tercihi olanlara saygı duyuyorum. Ancak, ben bu soruya 3. bir cevap veriyorum. Bence ‘KENDİNİ BULDUĞUN VE AİT HİSSETİĞİN YER’ esastır. Gebze, kendimi bulduğum yer, ait hissettiğim yer, yaşadığım şehir… Bunun için, eğer siz de kabul ederseniz, derneğimize üye olmak istiyorum’ dedi.”

Başkan Memiş’n bu isteği dernek üyelerince ilgiyle ve takdirle karşılandı. Memnuniyetle üyelik formu ve işlemleri yapıldı.

Dernek başkanı Davut Nalbant söz alarak “Dernek tarihimizde ilk defa derneğimizi ziyarete gelen bir siyaset ehli üyemiz olmuştur. Özellikle sayın başkanın ‘Gebzelilik’ vurgusu yaparak, üye olmayı talep etmesi takdire şayandır. Gebze’nin geleceği için umut olmuştur. Örnek olmasını diliyorum, bizi ziyaret eden DEVA Ailesine de teşekkür ediyorum” dedi.

İl Teşkilat Başkanı Semih Taşveren, bu samimi karşılama ve ağırlamadan çok memnun olduğunu belirterek, “Sizlere İl Başkanımız Sayın Adem Koç’un selamını getirdik” dedi. İlçe Başkanlarının “Gebzeli kimliğine” vurgu yaparak Gebzeliler Derneğine üye olmasını takdir edici bir davranış olarak gördüğünü belirtti. Gebze’nin merkezinde olduğu bu bölgenin DEVA Partisi İl Başkanlığı tarafından, Kocaeli’nin çok kıymetli bir parçası olarak görüldüğünü, o çerçevede çalışıldığını” ifade etti.

Daha sonra hatıra fotoğrafları çekilerek ziyaret sona erdirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL