İLKÇEV Başkanlığına Dr.İlhan Kadıoğlu yeniden seçildi

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV)’in 6.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu Genel Kurula, Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, Eski Gebze..

İLKÇEV Başkanlığına Dr.İlhan Kadıoğlu yeniden seçildi

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV)’in 6.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu Genel Kurula, Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, Eski Gebze Belediye Başkanlarından Hüseyin Öztürk, İSU Gebze eski Müdürü Adem Akçael, Okul Müdürleri, Dernek Üyeleri ve Çok sayıda davetli katıldı.

Divan Başkanlığını, Türk Telekom Lojistik Müdürü Yaşar Çakmak’ın yaptığı Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Faaliyet Raporları ve Bilanço okunup, Üyelerin oybirliğiyle ibraz edildi. Daha sonra seçime geçildi. Tek listenin girdiği seçimde, İlhan Kadıoğlu, Tuncay Başoğlu, Dinçer Ekinci, Mustafa Çelikbilek, Orhan Yavuzyiğit, Aziz Karaca ve Mücahit Ünal yeni İLKÇEV Yönetimini oluşturdu.

Dilek ve temenniler bölümünde çok sayıda katılımcı söz aldı ve İLKÇEV’in yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını ve kendilerine düşen bir görev varsa yapmaya hazır olduklarını belirttiler

Genel Kurulun son kısmında, yeniden Başkan seçilen, Dr. İlhan Kadıoğlu, teşekkür konuşması yapmak için kürsüye geldi. Katılımcılara ve Üyelere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kadıoğlu, İLKÇEV’in önümüzdeki dönem yapacağı faaliyetlerden bahsederek konuşmasını sürdürdü, Bu dönem Gençlik çalışmalarına çok daha fazla önem vereceklerini belirterek, Gençlerden oluşan izci ekiplerinin önümüzdeki hafta Çanakkale Milli Bilinç Kampına katılacaklarını belirtti ve Cumartesi akşamı Dernek Binasında yapılacak uğurlama törenine davet etti. Kadıoğlu, Yönetim Kurulu adına tekrar teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Genel Kurul yapılan ikramlarla sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL