İLKÇEV Finali Gaziler Dağında Yaptı

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından 1 yıldır yürütülmekte olan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında kabul edilen, “GEÇ..

İLKÇEV Finali Gaziler Dağında Yaptı
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından 1 yıldır yürütülmekte olan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında kabul edilen, “GEÇ KALMA, ZİNDE KAL” Projesi yapılan kapanış programı ile sona erdi.
Yoğun bir katılımın olduğu programa, İLKÇEV üyeleri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.Sunuculuğunu izci liderlerinden Şamil Çevik’in yaptığı program yakılan kamp ateşi ile başladı. Ateş etrafında izciler ve davetliler marşlar söyleyerek izci liderlerine eşlik ettiler, daha sonra izci grupları kendi hünerlerini sergileyen gösteriler yapıp yeteneklerini sergilediler. Programda daha sonra yarışmalara geçildi, büyük heyecana ve çekişmelere sahne olan yarışmalardan sonra gecenin sürprizine geçildi.
Sürpriz misafir Savaş bey’in söylediği birbirinden güzel marşlar ve türküler izleyicileri iyice coşturdu.Program, yapılan ikramlar ve semaverler de içilen çaylarla açık havada, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti ve izcilerin yaptığı veda valsiyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL