Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İLKÇEV, Sarıkamış Şehitleri için yürüdü | Kocaelide Bugün

İLKÇEV, Sarıkamış Şehitleri için yürüdü

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) ; Kocaeli Yuvacık Barajı Sarıkamış Şehitleri Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı. İLKÇEV,1 Kulüp Önderi,1 Oymakbaşı, 16..

İLKÇEV, Sarıkamış Şehitleri için yürüdü
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) ; Kocaeli Yuvacık Barajı Sarıkamış Şehitleri Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı.
İLKÇEV,1 Kulüp Önderi,1 Oymakbaşı, 16 İzci Lideri ve 27 izcisiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile ortaklaşa Kocaeli Yuvacık Barajı Sarıkamış Şehitleri Yürüyüş Parkurunda düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katılım sağladı.

İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Oymakbaşı Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada, gençlerle yoğun çalışmalara devam ettiklerini belirtip; bu etkinlikle de izcilere tarih bilinci ve şuuru kazandırdıklarını, izciliğin temel felsefesi olan görerek, yaşayarak öğretmeyi hedef aldıklarını, izcilerin dedelerinin şanına layık bir şekilde hareket ettiklerini gördüğünü söyleyip, katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL