Genel Güncel

İLKÇEV’den ‘100 Bin Tebessüm’e DESTEK!!!

İLKÇEV; MEC Vakfı’nın Organize Ettiği 12. Uluslararası Kurban Organizasyon’una Destek Veriyor!!! Uluslararası Ufka Yolculuk yarışmalarının Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ayağını üstlenip,bu organizasyonları başarıyla tamamlayan İLKÇEV,bu kez de MEC Vakfı’nın..

İLKÇEV’den ‘100 Bin Tebessüm’e DESTEK!!!

İLKÇEV; MEC Vakfı’nın Organize Ettiği 12. Uluslararası Kurban Organizasyon’una Destek Veriyor!!!
Uluslararası Ufka Yolculuk yarışmalarının Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ayağını üstlenip,bu organizasyonları başarıyla tamamlayan İLKÇEV,bu kez de MEC Vakfı’nın organize ettiği uluslararası Kurban organizasyonuna destek oluyor.

MEC (Mahmud Es’ad Coşan) Vakfı tarafından düzenlenen 100 Bin Tebessüm Uluslararası Kurban Organizasyonu, unutulan diyarların gerçek ihtiyaç sahiplerini yine tebessüm ettirme amacıyla hazırlıklarına başladı.
Bu yıl 12.si gerçekleştirilecek organizasyonda, dünyanın dört bir yanındaki hayırseverlerden alınacak vekaletlerle kesilecek kurbanlar; herhangi bir aracı kuruma bırakılmadan ilk elden teslim edilmek üzere hazırlanıyor.
Unutulan diyarların gerçek ihtiyaç sahiplerine, bir Müslüman kardeşinden hediye olan hayırların ulaştırılması; kurban ibadetini layıkıyla yerine getirmek isteyen hayırseverler için bu yıl da oldukça kolaylaştırılıyor.
Endonezya’da, günde 1 doların altında gelirle yaşama tutunmaya çalışan yüzbinlerce aileye kurban etlerini ilk elden ulaştıran MEC Vakfı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Bu yılki organizasyonumuzda küçükbaş kurban bedeli 240 Avustralya Doları (Yaklaşık 640 TL) olarak belirlenmiştir” denildi.
Daha önce olduğu gibi, sadece internet üzerinden gerçekleştirilecek vekalet işlemleri ile ilgili detaylı bilgiye web adresinden ulaşılabilir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL