Çayırova Eğitim Genel Güncel Manşetler Spor

“İmkân sağlansın daha fazla gence değer katalım”

Çayırova Gençlerbirliği’nden sezon değerlendirmesi. 2017-2018 Sezonu eksiklikler ile başladı. Eksikliklerin çok olmasına rağmen hizmet aşkı ile gençlerimize değer katmaya çalıştık. 200 Gençle Liglerde Mücadele ettik. 2017-2018 sezonu Futbol 7 birimde..

“İmkân sağlansın daha fazla gence değer katalım”

Çayırova Gençlerbirliği’nden sezon değerlendirmesi.

2017-2018 Sezonu eksiklikler ile başladı. Eksikliklerin çok olmasına rağmen hizmet aşkı ile gençlerimize değer katmaya çalıştık.
200 Gençle Liglerde Mücadele ettik. 2017-2018 sezonu Futbol 7 birimde liglere katılma başarısı sağladık. Katıldığımız birimler U11-U12-U13-U15-U16-U17 ve A Takım olarak 7 birimde 180-200 arası gence değer kattık.

U14 ve U19’a İMKÂNSIZLIKLAR SEBEBİ İLE LİGE GİREMEDİK.

Katılmadığımız 2 birim U14 ve U19 kategorileri bu birimlere sadece imkansızlıklar sebebi ile katılamadık. Lige giremediğimiz U14 Futbol takımında 25 civarında gencimiz vardı ,maalesef bu gençleri liglere katamayarak sokağa salmış olduk. Lige katamadığımız bu takım aslında bir önce ki sezon Kocaeli playoflarına katılmıştı. Yine lige katamadığımız U19 futbol takımında 20 sporcumuz vardı. Maalesef Antrenör eksiğimiz sebebi ile lige giremedik.

STAD KAPALI

Bir önce ki yıl Şekerpınar stadı kapalı yeterli antrenman yapamıyoruz diye çalmadık kapı bırakmadık. Önce Çayırova belediyesi sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sonra Kocaeli Amatör Futbol Federasyonuna sonra Milletvekilimiz Fikri Işık Beye Şekerpınar stadının kapalı olduğunu defalarca ilettik. Maalesef hiçbir çözüm bulunamadı. Hafta içi sporcular akşam 19:00’a kadar okulda oluyorlar. Hafta sonu maçlar harici saatlerde antrenman yapmak istiyoruz. Ama defalarca yok cevabını aldık. Biz bu konuyu hangi sporsevere anlatsak “yok artık imkanı yok böyle bir şey olamaz” diyorlar. Ama maalesef oluyor stat kapalı.

SPORCULARIMIZIN SPOR MALZEMELERİ YETERSİZ.

200’e yakın sporcumuza yıllık 15.000 lira civarında malzeme sarfiyatı gidiyor. Maalesef biz bu spor malzemelerin tedarikini yapmakta zorlanıyoruz. Spor bakanımız Osman Aşkın Bak’ı dinliyorum, Çocuklarımızı kötülüklerden alıkoymak için spora yönlendirelim diyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu beyi dinliyorum,” her mahalleye spor kulübü açılmalı çocuklarımızı spora yönlendirelim ve bu sayede çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyalım” diyor. Ama bu düşünceler yerelde ses bulmuyor.

Biz; para değil destek istiyoruz.

Çayırova gençliğine; Spor yaptırarak kötülüklerden uzak tutmak istiyoruz. Spor sayesinde gençlerimize değer katmak istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar sonunda kaliteli ahlaklı başarılı gençler yetiştirerek ülke kalkınmasına katkı sağlamak istiyoruz. Bunları yapabilmek için sadece yıl içinde karşılaştığımız eksiklerin giderilmesini istiyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL