‘İŞ DURDURMA’ çağrısı

9 Eylül’den itibaren 15 günlük “İŞ DURDURMA” çağrısı yaptı Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Keleş’in de katıldığı İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nun(İMKON) diğer birlik başkanları ile..

‘İŞ DURDURMA’ çağrısı

9 Eylül’den itibaren 15 günlük “İŞ DURDURMA” çağrısı yaptı

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Keleş’in de katıldığı İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nun(İMKON) diğer birlik başkanları ile Ankara’da düzenlemiş olduğu Yönetim Kurulu toplantısının ardından İMKON başkanı Tahir Tellioğlu çimento fiyatındaki zamlara tepki olarak 9 Eylül’den itibaren 15 günlük “İŞ DURDURMA” çağrısı yaptı.

Tellioğlu,çimento fiyatlarındaki artışın konut fiyatlarına da yansıyacağını, kentsel dönüşümü yavaşlatacağını, lokomotif sektör olan inşaatın taşıdığı 250 alt sektörün ve bundan vatandaşın da zararlı çıkacağına vurgu yaptı. Toplantının ardından Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş bugün Ticaret Odaları ile önemli görüşmeler yaptı. Kocaeli Ticaret Odası 2. İnşaat Meslek Komitesi, Körfez Ticaret Odası 15.İnşaat Meslek Komitesi, Gebze Ticaret Odası’nın 12. İnşaat Meslek Komitesi ve İnşaat Mühendisleri Odası da destek verdiğini açıkladı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ”

Başkan Keleş; “Başta çimento olmak üzere artan fiyat artışlarına karşı göstereceğimiz birlik ve beraberlik 6 milyon kentsel dönüşüm bekleyen ülkemiz ve ev alma ümidi taşıyan vatandaşlarımıza umut olacaktır” diyerek sözlerine şöyle devam etti;
“Orantısız fiyat artışlarından kaynaklı doğan sonuçlar sadece sektörümüzü değil vatandaşımızı da doğrudan etkilemektedir bizlerin vermiş olduğumuz bu haklı mücadelede desteğini esirgemeyen, daima yanımızda olan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut ve değerli basın mensuplarına teşekkürler ederiz. ” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL