Genel Güncel Manşetler Politika

Işık, İzmit muhtarlarıyla kahvaltıda

Başbakan Yardımcı Fikri Işık, İzmit ilçemizdeki muhtarlarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Antikkapı Sahil Restaurantda düzenlenen Programa; Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu,..

Işık, İzmit muhtarlarıyla kahvaltıda
Başbakan Yardımcı Fikri Işık, İzmit ilçemizdeki muhtarlarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Antikkapı Sahil Restaurantda düzenlenen Programa; Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, daire müdürleri,  Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Yoldaş ve İzmit ilçemizin muhtarları katıldı.
 Başbakan Yardımcısı Fikri Işık yaptığı konuşmalarında;“ Dün 11 şehidimiz vardı. Allah hepsine rahmet eylesin. Terör örgütlerinin arkasında kimin olduğunu söylemeye gerek bile yok. Herkes dış güçlerin bu terörleri desteklediğini biliyor. Bugün Avrupa bize sürekli akıllı vermeye çalışıyor ama terör örgütlerine nasıl destek verdiklerini biliyoruz. Bir gün gelecek bu terör örgütleri kendilerine de zarar verecektir. Bu terör örgütlerine destek vermeyi bırakın diyoruz. Türkiye bütün imkanlarını seferber edip bölgenin istikrarsızlaştırılmasına müsaade etmeyecektir. Bunu bir milli güvenlik meselesi olarak görüyoruz. İnşallah bu belalardan kurtulacağız.
“KOCAELİ SAĞLIK TURİZMİN ÖNDE GELEN ŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLACAK”
Bu mücadelenin yanı sına ekonomideki başarılarımız art arda geliyor. 2017 yılını %7 büyüme ile Mart ayında kapatacağız. 3. Çeyrekte dünyada en fazla büyüme kaydeden ülke Türkiye oldu. Kocaeli’de de çok önemli gelişmeler var. Kocaeli’nin çehresi değişti. Elbette bunun getirdiği bazı ilave yüklerde var. Kocaeli’nin nüfusu her yıl 40 bin artıyor. Birikmiş sorunları çözdük biryandan da şehrimizi geleceğe hazırlama gayreti içerisindeyiz. Sağlıktan eğitime pek çok alanda önemli çalışmalarımız var. Aldığımız kararlarla Kocaeli sağlık turizmin önde gelen şehirlerinden biri olacak. Devlet hastanemiz yeni yerinde hizmete başladı. Şehir hastanemizin inşaatı sürüyor. Derince Eğitim Araştırma Hastanemizi büyütüyoruz. Eğitimde iyi bir noktaya geldik. Şuanda ikili eğitim yapan okulumuz kalmadı.”diyen Başbakan Yardımcısı tüm muhtarlara katılımları için teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL