Güncel Manşetler

Işık ve Özhaseki’yi ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir dizi resmi temaslar için gittiği Ankara’da Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi..

Işık ve Özhaseki’yi ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir dizi resmi temaslar için gittiği Ankara’da Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Kocaeli’nin gelişimi ve kalkınması için yürütülen ve uygulanacak birçok projenin ele alındığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi de verdi.

ÖRNEK PROJELERİN ÜLKE GENELİNE YAYILMASINI ÖNERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile birlikte gerçekleşen ziyarette yeni kabinede görev alan Işık ve Özhaseki’ye görevlerinde başarılar dileyen Karaosmanoğlu, “Ülkemize ve milletimize hizmet etmenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz” açıklamasını yaptı. Kocaeli’de ki yatırımlar için görüşmeler yapan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’de uygulanan bazı örnek projelerin ülke geneline yayılması içinde önerilerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca Ankara da yatırımlar için diğer birçok bürokratla da görüşmelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL