Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Işık,yaşanan sıkıntıları dile getirdi | Kocaelide Bugün

Işık,yaşanan sıkıntıları dile getirdi

Kıraathanelerimiz, kepenk kapatmak üzere… Çayırova Belediyesi Ağustos meclis toplantısında  CHP meclis grubu adına söz alan Belediye Meclis Üyesi Salih Işık,pandemi sürecinde kahvehaneler ve lokallerin kapalı tutulmasında yaşanan sıkıntıları dile getirdi…

Işık,yaşanan sıkıntıları dile getirdi

Kıraathanelerimiz, kepenk kapatmak üzere…

Çayırova Belediyesi Ağustos meclis toplantısında  CHP meclis grubu adına söz alan Belediye Meclis Üyesi Salih Işık,pandemi sürecinde kahvehaneler ve lokallerin kapalı tutulmasında yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Mart 2020 ‘den beri  covid-19 salgın nedeniyle kapalı tutulan kahvehaneler ve lokallerin durumunu gündeme getiren Işık,

“1 haziran 2020 itibaren kısmi olarak açılan fakat oyun oynanması yasak olması sebebiyle esnaflarımızın  günlük ortalama 30 TL – 40 TL kazançla işyerlerini kapattıkları görülmektedir.

(Kira gideri, ssk, kdv, stopaj) şu anki kazançla gelir gideri karşılamamaktadır.

04 ağustos 2020 deki belediye meclisinde konuyu gündeme taşımak suretiyle, kira desteği , çay ve şeker desteğinin verilmesini talep ettik….

 

Belediye başkanımız sayın Bünyamin çiftçi bir çok örneği şu sözlerle vurgulamaktadır. “insanı yaşat ki devlet yaşasın”

 

CHP Çayırova meclis grubu olarak bu ve benzer işletmelerimize cansuyu olacak desteklerde bulunmalıyız. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.”dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL