İşletme başına 50’şer adet maske

Dezenfekte edilen berber ve kuaförlere maske dağıtıldı Çayırova Belediyesi, normalleşme süreciyle yeniden hizmete başlayan  berber ve kuaförleri hem dezenfekte etti, hem de işletme başına 50’şer adet maske verdi. Çayırova Belediye..

İşletme başına 50’şer adet maske

Dezenfekte edilen berber ve kuaförlere maske dağıtıldı

Çayırova Belediyesi, normalleşme süreciyle yeniden hizmete başlayan  berber ve kuaförleri hem dezenfekte etti, hem de işletme başına 50’şer adet maske verdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra yeniden faaliyetine başlayan Çayırova genelindeki berber ve kuaförlere virüsle mücadele ve normalleşme sürecinde destek vermeye devam ediyor. Belediye,  bir süre sonra yeniden açılan esnafların, daha hijnelik bir ortamda müşterilerine hizmet vermesi için açılış öncesi dezenfektesini sağladı. Bu esnafların maske ihtiyacını da karşılayan Çayırova Belediyesi, ilçede bulunan tüm berber ve kuaförlere, işletme başına 50’şer adet maske dağıttı.

İşletme sahipleri, dezenfekte ve maske desteğinden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL