Spor

İSU, 4 Kupa Birden Aldı

İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 11. Birimler arası Spor Şenliğinde 4 ayrı branşta derece aldı. Genel Müdür İlhan Bayram, dereceye giren takımları kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı. 5..

İSU, 4 Kupa Birden Aldı

İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 11. Birimler arası Spor Şenliğinde 4 ayrı branşta derece aldı. Genel Müdür İlhan Bayram, dereceye giren takımları kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

5 BRANŞTA KATILIM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin birimler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği Spor Şenliği’nde İSU Genel Müdürlüğü, basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi ve satranç dallarında mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadelelerde İSU, voleybolda şampiyon, basketbol ve masa tenisinde ikinci ve satrançta üçüncü oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dereceye giren takımların kupaları ile madalyalarını geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen program ile verdi.

GENEL MÜDÜR BAYRAM’DAN KUTLAMA

İSU Genel Müdürlüğü’nde dereceye giren takımların sporcuları aldıkları kupaları, Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hüseyin Hakkı Akbulut ile birlikte, Genel Müdür İlhan Bayram’a takdim etti. Sporcu çalışanları tek tek tebrik eden Genel Müdür Bayram, sporda alınan başarılardan dolayı kutladı. Sporun önemine vurgu yapan İSU Genel Müdürü Bayram, “Yönetici ve çalışanlarımızdan sporu bırakmamalarını isterim. Çünkü fiziki durumun iyi olması işin yanı sıra insan sağlığına, sosyal ve günlük hayatına da yansır. Ben 35 yaşına kadar futbol oynadım. Sakatlanmasaydım futbol oynamaya devam ederdim. Birinci olan voleybol ile finale kalarak 2.nci olan basketbol ve masa tenisi takımları ile 3.ncü olan satranç takımlarını elde ettikleri başarılardan dolayı kutlarım. Sportmenliğe uygun, ahlaklı, edepli ve emek verilerek dereceler almışsınız. Gelecek senelerde alınan derecelerin, basketbol, futbol, masa tenisi ile satrançta daha da yükselerek devam etmesini dilerim. “diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL