İyi Parti Gebze Hizmet İş’e Gitti

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetimi Hizmet İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ’u ziyaret etti. İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor, İlçe Başkanı Nusret Acur, Genel..

İyi Parti Gebze Hizmet  İş’e Gitti

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetimi Hizmet İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ’u ziyaret etti.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor, İlçe Başkanı Nusret Acur, Genel Sekreter Nesli Kondu, Başkan Vekili Fevzi Kurt, Başkan Yardımcıları Gönül Vursal ve Orhan Kahya ile yönetim kurulu üyeleri, Taner Çerkez, Fatih Kaplan, Muhammet Ateş, Ayla İlgün, , Sema Akçay ziyarete katıldı.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ise, sivil toplum örgütleri, demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Katılımcı bir demokrasi için, STK’ların önemi büyüktür, bu bağlamda Hizmet İş Sendikası Tüm belediyeler ve Genel hizmet işçilerinin sesi durumundadır.

Hizmet İş Sendikasının genel misyonu ile Dili, rengi, cinsiyeti, inancı ne olursa olsun, herkesin insanlık aleminin saygın bir bireyi olma hakkına sahip olduğunu kabul etmektedir. Hizmetle emek arasında bir tamamlayıcılık olduğundan hareketle, ‘Önce İnsan Önce Emek’ sloganını benimsemiştir. 39 yıldır güçlenerek ve büyüyerek faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Dedi.

Hizmet İş Sendikası Gebze şube Başkanı İdris Ersoy, ziyaretten memnun olduğunu ve İyi Parti’nin Türk siyasetine yeni bir heyecan kattığını vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL