İZAYDAŞ 14 çalışanını plaket ile ödüllendirdi

İZAYDAŞ çalışanlarına kıdem plaketi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 5, 10 ve 15. yılını dolduran, aralarında yöneticilerinde yer aldığı toplam 14 çalışanını plaket ile ödüllendirdi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet..

İZAYDAŞ 14 çalışanını plaket ile ödüllendirdi

İZAYDAŞ çalışanlarına kıdem plaketi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 5, 10 ve 15. yılını dolduran, aralarında yöneticilerinde yer aldığı toplam 14 çalışanını plaket ile ödüllendirdi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, plaket töreninden önce yaptığı konuşmaya mesai arkadaşlarını tebrik ederek başladı. Saraç, “Belli başlı kuralları olan, oturmuş bir kurumda hep beraber tecrübelerimizi işimize yansıtmaya çalışıyoruz. Hepimizin tek hedefi var, o da İZAYDAŞ’ı bir adım ileri götürmek. Sorumluluklarımız farklı olabilir ama bulunduğumuz yerde mutlaka pozitif etki koyacak imkânımız var. Bu şirket hepimizin” dedi. Saraç konuşmasının sonunda, “5, 10 ve 15 yıl kurumumuza emek vermiş arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve başarıyla daha nice yıllar geçiririz. Ve hep beraber bu şirketin daha ilerde olduğunu görürüz” ifadelerini kullandı.

“İZAYDAŞ NADİR BİR KURUM”

TES-İŞ Sendikası Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ise İZAYDAŞ’ın bu tür programları düzenleyen nadir kuruluşlardan biri olduğunu ifade ederek, Genel Müdür Muhammet Saraç ve şirket yönetimine teşekkürlerini sundu. Kabaloğlu, “Çok rahatlıkla söyleyebilirim, İZAYDAŞ’ta işçi ve işveren arasındaki ilişkilerin birçok iş yerine örnek olduğunu görüyorum” dedi.

 DUYGUSAL ANLAR

Konuşmaların ardından plaket takdimine geçildi. İZAYDAŞ’ta 5, 10 ve 15.yılını dolduran çalışanlar plaketlerini alırken duygu ve düşüncelerini de mesai arkadaşlarıyla paylaştı. Heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmayan İZAYDAŞ çalışanları, duygusal anlar ile keyifli dakikaları bir arada yaşadı. Plaket programı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 PLAKET ALAN İSİMLER

15 yılını dolduran isimler;

Engin Aysu, Mustafa Demirtaş, Serkan Yoldadurmaz, Cevat Akbulut ve Salih Karadeniz

10 yılını tamamlayan isimler ;

Aykut Efe, Erkan Özön, Faruk Akkoyun, Abdullah Kaçmazoğlu, Mehmet Kurnaz, Salih Ayhan, Abdulhalim Çakıroğlu ve Yusuf Yazıcı

5 yılını tamamlayan İsimler 

Ercan Azak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL