İzmit Manşetler Spor

İzmitli Periler Tüm Vatandaşları Anlamlı Maça Davet Etti

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, depremden etkilenen çocuklar için sahaya peluş oyuncak atılacak olan Kırklareli Basketbol maçına herkesi davet etti Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen iki..

İzmitli Periler Tüm Vatandaşları Anlamlı Maça Davet Etti

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, depremden etkilenen çocuklar için sahaya peluş oyuncak atılacak olan Kırklareli Basketbol maçına herkesi davet etti

Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin acısını bütün ülke gibi İzmitliler de hissediyor. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, depremden etkilenen çocukların morallerini bir nebze olsun düzeltebilmek ve dayanışmayı arttırmak için ‘Haydi Maça, Oyuncaklar Sahaya’ kampanyasını başlattı.

SAHAYA OYUNCAK ATILACAK
İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın 4 Mart Cumartesi günü saat 14.30’da Atatürk Spor Salonu’nda Kırklareli Basketbolu ağırlayacağı maçta sahaya atılacak pelüş oyuncaklar, depremden etkilenen çocuklara gönderilecek.

TÜM İZMİTLİLER DAVETLİ
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, bütün İzmitlileri bu anlamlı maça davet etti. İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nda Başantrenör Hasan Fırat Okul başta olmak üzere kaptan Betül Pehlivan, Ezgi Manlacı ve Gabriela Marginean, ‘Haydi Maça’ diyerek herkesi Kırklareli Basketbol maçına peluş oyuncakları ile davet ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL