Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Jandarma öğrencilerle buluştu | Kocaelide Bugün

Jandarma öğrencilerle buluştu

Bir Ders de Jandarmayla Projesi Devam Ediyor Öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarına gitmesi ve okul çevresinde oluşabilecek olumsuzlukların önlenmesi için Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla başlatılan uygulamalardan biri olan “Bir..

Jandarma öğrencilerle buluştu

Bir Ders de Jandarmayla Projesi Devam Ediyor

Öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarına gitmesi ve okul çevresinde oluşabilecek olumsuzlukların önlenmesi için Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla başlatılan uygulamalardan biri olan “Bir Ders de Jandarmayla” projesi kapsamında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, okullarda öğrencilerle buluştu. 

Proje kapsamında, Jandarma bölgesinde bulunan 120 okulda öğrenim gören 11.896 öğrenciye, “Suçtan Korunma Yolları”, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” ve “Trafik Kuralları” konularında eğitim verilerek, Jandarma teşkilatının tanıtımı yapıldı.

Faaliyetler sonunda ayrıca çocuklara çevre ve doğa bilinci aşılamak amacıyla “Jandarmadan Size, Sizden Doğaya Armağan” mottosuyla öğrencilerle birlikte daha önceden belirlenen alanlara 500 fidan dikildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL