Genel Güncel Manşetler Özel Haber Yaşam

Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü

Jandarma Genel Komutanlığının 179. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve beraberindeki jandarma personeli, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular. İl Jandarma Komutanı Alb. Osman..

Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü
Jandarma Genel Komutanlığının 179. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve beraberindeki jandarma personeli, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.
İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Jandarma Teşkilatının tarihçesi hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 179. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Hüseyin Aksoy;  Sizlerin şahsında tüm Jandarma Teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Kurulduğu günden buyana önemli görevler yürüten Jandarma Teşkilatımız terörle mücadele konusunda da  çok önemli başarılara imza atmaktadır. Halkın huzur ve güveninin sağlanması noktasında özellikle kırsal alanda Jandarma Teşkilatımız önemli görevler yerine getirmektedir. Ülkemizde yaşanan terör olaylarında kendisini sürekli geliştiren ve bu noktada terörle mücadele konusunda da önemli çalışmaları ortaya koyan bir teşkilatımızdır. Bir önceki görev yerim olan Diyarbakır’da bunu yakından gördüm ve başarılı çalışmalarına tanıklık ettim. Jandarma Teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Bu vesileyle çeşitli nedenlerle hayatını kaybeden Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına Allah’tan rahmet,  Gazilerimize de sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde daha güzel başarılara imza atacaksınız.” Diyen Vali tüm Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümünü tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL